søndag den 14. februar 2010

Design team søges

a rare post in Danish :-)for my English speaking friends, go straight over to our new Karen's Doodles Scandinavian Challange blog. and find the right Blog where you can apply.

Hvis I har fuldt med på min blog har I helt sikkert lagt mærke til min nye store opsættelse Nemlig Karen's Doodles digistempler !
De er bare for søde ikke ?

Jeg har fået den store ære at være med til at lancere den nye Karen's Doodles Scandinavian Challange blog Vi søger design team medlemmer til vores team. Og denne DT call er KUN åben for beboere i Skandinavien. Så piger hvis I kan lide digistempler, har lyst til at lave være med til køre en udfordringsblog. Så kig her
Karen's Doodles Scandinavian Challange blog.
Er der nogen som sidder og tænker jamen jeg kan ikke engelsk, så er det ingen hindring for alt hvad der sker på bloggen bliver på dansk eller norsk og engelsk.

her er at par eksempler på Karen's søde stempler, og ja hun har masser af andre end nogen med elefanter jeg kan bare så godt lide Rosie :-)6 kommentarer:

 1. Hi Annita. Great card. Stunning colours, beautiful papers and design and that fantastic lovable image, so beautifully coloured.
  Happy Crafting.
  Lo9ve Sandra xx

  SvarSlet
 2. What a lovely cards Annita, really wonderful! The images are so cute.
  hugs Jacqueline

  SvarSlet
 3. What a beautiful cards Annita.

  Hugs Riet.xx

  SvarSlet
 4. Skønne kort og digi stemplerne er rigtig søde:0) Jeg kommer nok bare ikke nogensinde igang med at bruge dem (altså digi stamps) jeg fadt ud af jeg er til Distrissing ink og har solgt alle mine Copic.
  Håber du har det godt;0) Knus

  SvarSlet
 5. Hej Annita.
  Tusind tak for dine søde ord på min blog. Du har skrevet, at jeg skal kigge her forbi din blog, og jeg er da meget nysgerrig, og hvis du synes du kan bruge mig som designer, må du endelig sige til. Det lyder rigtig spændende. Du kan jo se på min blog, hvad jeg laver og hvilken stil jeg har.
  Hvad kræver det at være en del af dit designteam...?
  Du er velkommen til at kontakte mig via min blog og skrive en emailadresse, så kan jeg evt. skrive til dig og give dit min email.
  Stemplerne er vildt søde.
  Scrap hilsner
  Dorte aka www.dot-scrap.blogspot.com

  SvarSlet

thank you so much for stopping by. Drop me a line and let me know what you think of my work.
I appreciate you taking the time to tell me what you think.
Hugs Annita